bovag.jpg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bulletproof

Ja, Next Move kan uw persoonlijke luxevoertuig omtoveren tot een discreet gepantserd voertuig dat u beschermt tegen de meest ernstige bedreigingen, kogels stopt, u ​​veilig houdt en uw leven redt ! Moderne technologie en techniek hebben het mogelijk gemaakt dat burgers veilig en beschermd zijn in hun eigen luxe voertuigen.

Luxe gepantserde voertuigen

Next Move is gespecialiseerd in discrete bepantsering van luxe voertuigen, van niveau B3 tot en met niveau B6. Met veiligheid en levensbescherming voorop, zijn onze gepantserde voertuigen ontwikkeld met superieure prestaties en toonaangevende technische normen. Bovendien maken onze geavanceerde productiemogelijkheden, snelle levering van voertuigen en grote verscheidenheid aan voertuigen ons de perfecte oplossing voor elke beveiligingsbehoefte.

Next Move produceert een breed scala aan luxe gepantserde voertuigen met behulp van gecertificeerde en goedgekeurde materialen die perfect zijn om onze klanten te beschermen. We zijn trots en eigenaar van elke activiteit van de productiecyclus van gepantserde voertuigen, direct vanaf de aankoop van het basisvoertuig en internationaal gecertificeerde bepantseringcomponenten. Het uiteindelijke doel van team Next Move is om levens te redden, het meest gewaardeerde bezit ooit gemeten.

Elk voertuig dat uit de NEXT MOVE-productiefaciliteit wordt gerold, beschikt over superieur vakmanschap waardoor het zeer discreet is met het originele OEM-uiterlijk.
Zittend in een gepantserd voertuig geproduceerd door NEXT MOVE zult u gemoedsrust hebben, wetende dat er alles aan gedaan is om uw veiligheid te garanderen.
De privacy, beveiliging en veiligheid van onze klanten staat bij NEXT MOVE hoog in het vaandel, daarom houden wij onze websitegegevens en afbeeldingen beperkt. (AUTO WRAPPEN / CARWRAPPING AND MORE)

Content Image 2

Bekijk onze projecten

Wij zijn trots op onze projecten en daarom hebben we deze in ons portfolio gezet. Door op onderstaande knop te drukken krijgt u een impressie van ons werk.

BEKIJK WERK
Form Image
Telefoon:
078-2034046
E-mail:
info@next-move.nl

Vragen of interesse?

Meer van Next Move

Naast discrete bepantsering, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan. Alles om jouw auto zo exclusief mogelijk te maken. Van Wrapping en Detailing tot Ramen tinten. Bekijk hiernaast ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

BEKIJK ALLE SERVICES
  • Gallery Image 0
  • Gallery Image 1
  • Gallery Image 2
  • Gallery Image 3
  • Gallery Image 4
  • Gallery Image 5
Morgen Internet – Zorgeloos Light website