bovag.jpg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Sub Page Listing Image

Membership

Word lid van onze NEXT-MOVE familie en geniet van exclusieve voordelen die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

LEES MEER
Sub Page Listing Image

Assistance

Laat de zorgen achter je met NEXT-MOVE Assistance, onze 24/7 pechhulpdienst. Of je nu onderweg bent in Nederland of daarbuiten, wij zijn er om jou te helpen. Met één telefoontje zijn onze professionals paraat voor jouw mobiliteitsbehoeften.

LEES MEER

Verzekeringen

Ontdek de voordelen van onze eigen NEXT-MOVE verzekeringen, met gunstige voorwaarden en behoud van jouw huidige no-claimkorting. Rechtsbijstand, aanschafwaardegarantie, soepele alarmeisen, en meer - wij hebben het allemaal.

LEES MEER
Sub Page Listing Image

Transport

Wij regelen het complete transportproces, van kopen tot importeren en van exporteren tot vervoeren. Of het nu over land, zee of door de lucht is, jouw auto komt veilig op de gewenste bestemming aan. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor schadeloosstelling of het inschrijven van voertuigen op uw naam.

 

LEES MEER
Sub Page Listing Image

Consignatieverkoop

Een auto goed verkopen kost veel tijd en energie. De auto perfect voor te zetten, op-en-top adverteren op alle platformen en de klantenbehandeling. Het hoort bij onze dagelijkse bezigheden en we nemen jou het werk uit handen !

LEES MEER

Garage

Onze werkplaats is jouw garantie voor kwaliteitsonderhoud en reparaties. Van APK-keuringen tot onderhoud en reparaties, onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de NEXT-MOVE service die jouw auto verdient.

LEES MEER
  • Gallery Image 0
  • Gallery Image 1
  • Gallery Image 2
  • Gallery Image 3
  • Gallery Image 4
  • Gallery Image 5
Morgen Internet – Zorgeloos Light website